2.05.2014

THAT HAT

Buenas noches a todos!
Este post es la continuación del último post llamado SPORT TEES. En este caso usamos este cropped top estilo sporty. Conjuntado con unos pantalones altos negros de Stradivarius y una chupa con tachuelas de Zara. De calzado las hoppus de Jeffrey Campbell y para darle un toque divertido y original al outfit, un gorro naranja y azul de NY.
 
BESOS, #242 
 







5 comentarios:

  1. M'encanta el conjunt! La samarreta és de zara? Es que em sona moltissim! Seguiu així*-*

    ResponderEliminar
  2. Siiii, d'aquesta temporada! Mil gràcies!

    ResponderEliminar
  3. Hola! una pregunta m'encanten les sabates que portes de JC, pero les he mirat aviam si estaben a la pagina de Aurevoircinderella i no les veig. he vist unes de semblants pero tenen la plataforma mes groixuda i semblen mes grans. Les teves tenien la sola com aquestes i s'han anat desgastant amb el temps o ja eren aixi?http://www.aurevoircinderella.com/es/jeffrey-campbell-novedades/427-f1327-black-jeffrey-campbell.html Em podries dir on podria trobar les hoppus que tu tens? Gracies.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola! són les mateixes pero les meves son més acharolades! un besito

      Eliminar
    2. i on et vas comprar les teves? perque a Aurevoircinderella mai les he vist :S i vaig anar a la botiga i em vaig probar aquestes que t'he ensenyat que dius que son les mateixes i em quedaven aixi, com a la Blanca Miró: http://www.iphoneogram.com/p/597902985606477295_219053596/ es a dir, efecte payasso xD i veig que les teves son diferents perque la sola no es de un block senser i no fa aquest efecte de peu gran :S

      Eliminar